trcanje.info trcanje.info
Forum o trčanju, mršavljenju, ishrani i svemu vezanom za rekreativno i takmičarsko trčanje
trcanje.info
FAQ - Često Postavljana PitanjaFAQ - Često Postavljana Pitanja  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  ProfilProfil  Lista članovaLista članova  Korisničke grupeKorisničke grupe  Proveri privatne porukeProveri privatne poruke  PristupiPristupi 

Da li je istina?

Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati    trcanje.info forum -> Ostale aerobne aktivnosti
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
Bmamba

Pridružio: 03 Avg 2009

PorukaPoslao: Pon Avg 03, 2009 10:48 pm    Naslov: Da li je istina? Odgovoriti sa citatom

Da li je tacno ako vezbam svaki dan po sat vremena da ce misici poceti da se raspadaju.Znam da to zavisi od toga kakve su to vezbe u pitanju ali mogu reci da je to intezivni aerobni trening.Samo jednom nedeljno [pravim pauzu.Totalni sam laik pa zato i postavljam ovakvo pitanje.Malo mi je to neverovatno da ce dnevno vezbanje od sat da mi razgradi misice koji pak nisu toliko razvijeni.Hvala svakome ko ima strpljenja da odgovori Very Happy
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Autor Poruka
Cornelius
Aktivan učesnik

Pridružio: 23 Apr 2009

PorukaPoslao: Pon Avg 03, 2009 10:51 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Samo ti vežbaj. Obično se pre raspadnu oni koji ne vežbaju. Da ne bi vežbao bilo šta i bilo kako, obrati se nekom treneru ili iskusnijem sportisti da te posavetuje. Pravi pauzu u toku nedelje, jedi ispravno, pij vode i ne brini.
Nazad na vrh
Autor Poruka
mioMan

Pridružio: 17 Maj 2009

PorukaPoslao: Uto Avg 04, 2009 12:46 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

U zavisnosti od toga koje misice vezbas oni mogu samo da jachaju. Organizam te nekim finim mehanizmima uglavnom blokira i shokira kad god preforsiras s vezbanjem...ako ga stavis na IGNORE, on ce tebe na CANCEL Smile
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger
Autor Poruka
Vuja
Veoma aktivan učesnik

Pridružio: 31 Mar 2008

PorukaPoslao: Uto Avg 04, 2009 8:30 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Imam utisak da želiš da smršaš... na to mi liči kad pročitam ovo tvoje pitanje između redova.
Istina je da ako ne jedeš dovoljno, a vežbaš besomučno, da će telo na neki način morati da obezbedi energiju za ono što ne uneseš a potrebno je za vežbu.
Sat vremena svaki dan nije šala, zato pojačaj ishranu da telo nebi počelo da se hrani samo sobom (mišići, masti) Pored toga, ja ti ne bih preporučio 6 dana u nedelji da vežbaš intezivno, doći će brzo do zamora (kažeš laik si), nego lepo napravi pauzu recimo posle svaka 2 dana treninga 1 dan pauze.
Uostalom pogledaj članke na donjem linku, naćićeš svašta Wink
Bmamba

Pridružio: 03 Avg 2009

PorukaPoslao: Uto Avg 04, 2009 3:22 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Hvala vam na savetima.Nikako ne zelim da smrsam zelim da ojacam a i samo vezbanje mi pricinjava zadovoljstvo tj nakon njega osecam prijatan osecaj umora.A i otkada vezbam imam mnogo vecu potrebu za hranom pa tako i vise jedem.Nisam ja jedna od onih koja vezba radi boljeg izgleda tela.Ali naravfno necu zaliti ako mi pomogne na tom polju Wink
Nazad na vrh
Prikaži poruke iz poslednjih:   
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati    trcanje.info forum -> Ostale aerobne aktivnosti Sva vremena su GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu