trcanje.info trcanje.info
Forum o trčanju, mršavljenju, ishrani i svemu vezanom za rekreativno i takmičarsko trčanje
trcanje.info
FAQ - Često Postavljana PitanjaFAQ - Često Postavljana Pitanja  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  ProfilProfil  Lista članovaLista članova  Korisničke grupeKorisničke grupe  Proveri privatne porukeProveri privatne poruke  PristupiPristupi 

Mrsavljenje preko zime i kako?
Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati    trcanje.info forum -> Mršavljenje
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
DHEA
Aktivan učesnik

Pridružio: 16 Maj 2008

PorukaPoslao: Čet Jan 07, 2010 4:36 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Mare, želim ti sreću u mršavljenju, znam da će ti trebati jer ćeš se pretrenirati u roku od 4-6 nedelja (moja prognoza)...
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Autor Poruka
mare2009

Pridružio: 15 Jul 2009

PorukaPoslao: Čet Jan 07, 2010 11:32 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Zasto pretrenirati....uzgred izbacio sam teretanu iz programa....Jedem 3-4 puta dnevno ...sve zdravo...izbacio sam slatkise grickalice sokove i hleb...Zna li mozda neko da li mogu da pijem negazirane sokove i da pijem mleko ???Jedem puno voca (pomorandze ...kivi...jabuke najvise) ali nikako banane negde sam to procitao....Naravno svaki dan jedem meso....zbog proteina...i da li je dobro da radim trbusnjake i sklekove svaki dan...pauziram samo nedeljom ??? I jos nesto Smile ...cuo sam da cu da izgubim misicnu masu a ne masne naslage ???Treniram svaki dan ...trening ,air alert ...trbusnjaci sklekovi ???
Autor Poruka
DHEA
Aktivan učesnik

Pridružio: 16 Maj 2008

PorukaPoslao: Pet Jan 08, 2010 3:00 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Mare, nažalost forum nije baš najbolji za objašnjavanje, ako imaš msn, pusti mi mail na pm, pa da se lepo ispričamo, jer mogu do sutra da pišem o obimu i intenzitetu opterećenja, odmoru, zamoru, pretreniranosti, superkompenzaciji... Very Happy

Iako je u toku rasprava svetskih razmera o tome da li je periodizacija dobra ili ne, ja je uvek preporučujem i niko nikada nije imao problema! Možda će nekome zvučati glupo, ali ona postoji i kod rekrativaca, samo u blažem obliku...

Elem, negazirani sokovi nikako, koliko sam čuo koka-kola je zdravija od ovih tzv. 100% voćnih sokova... Rolling Eyes Rešenje je ili kupovina onih sokova čiji je rok trajanja veoma kratak ili kupi blender (cena dobrog je oko 4000) i miksuj šta god ti padne na pamet! Wink Very Happy

Na kraju, što se tiče air-alert programa, ne bih da lupetam jer nisam upoznat sa istim, ali ovi ljudi jesu...
http://www.streetballtalk.com/jump-training-hoop-exercises/598-why-air-alert-bad-what-you-should-do-instead.html

P.S. nemoj da te mrzi da pročitaš sve, jer je tvoje zdravlje u pitanju!
Nazad na vrh
Autor Poruka
Mmilos

Pridružio: 19 Nov 2009

PorukaPoslao: Pet Jan 08, 2010 11:18 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

DHEA ::
Mare, želim ti sreću u mršavljenju, znam da će ti trebati jer ćeš se pretrenirati u roku od 4-6 nedelja (moja prognoza)...

Apsolutno se slazem.
Nazad na vrh
Autor Poruka
Ksenija

Pridružio: 25 Avg 2008

PorukaPoslao: Pet Jan 15, 2010 1:20 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Ja sam, otkako sam počela da treniram za maraton (početak oktobra 2009), izgubila negde pet kilograma.
To nije mnogo. Zapravo, pretpostavljam da bi neko na mom mestu i za ovo vreme izgubio značajno više. Ali lepota ovakvog mršavljenja je što se apsolutno ničega živog na kugli zemaljskoj nisam odricala. Istina, apetit mi se mnogo promenio nabolje, jede mi se zdrava hrana, gluposti mi se baš gade, slatkišima prilazim jednom u sedam dana, peciva sem obične kifle ne pamtim kad sam jela, slane grickalice još manje. Ali sam smršala.
Sad, da li je takva jedna "dijeta" odgovara svakome, ne znam. Ali super je kad ne razmišljaš o ishrani, sabiraš kilometre, jedeš kao mećava, i mršaviš. Puževskom brzinom, ali mršaviš.

Volela bih da mi je neko rekao za trkačku dijetu kad sam bila mlađa. Ne bih provela ni dana sekirajući se, gladujući i očajavajući jer mi je previše teško, a rezultati nikakvi.
Mladi naraštaji, mislite o tome!

(nešto slično možete pročitati ovde: http://stetoskopsaslagom.mojblog.rs/p-kilometarska-dijeta--najnovija-na-trzistu/157846.html )
Autor Poruka
mig
Aktivan učesnik

Pridružio: 04 Feb 2008

PorukaPoslao: Sub Jan 16, 2010 12:31 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

jbt koji sam ja kreten!Citam još i nerviram se!Daš ljudima skoro sve na tacnu i to ne poštuju.Mare ja ne znam sine da li DHEA ima zivce i koliki su mu.Kad ti covek lepo napisa.POSLUŠAJ GA JER HOCE DA TI POMOGNE A TI POJIMA NEMAŠ!
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
Autor Poruka
mare2009

PorukaPoslao: Ned Jan 17, 2010 10:09 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Ja sam decka poslusao...vec 2 nedelje radim da smanjim kilazu ,narocito stomak....i hvala mu na tome...Iako jos nisam video neke rezultate ne odustajme...
Autor Poruka
mare2009

PorukaPoslao: Sre Jan 20, 2010 12:58 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

dhea poslao sam ti pm...
Prikaži poruke iz poslednjih:   
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati    trcanje.info forum -> Mršavljenje Sva vremena su GMT + 1 sat
Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 od 5

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu