|
|
 |
|
Ksenija

Pridružio: 25 Avg 2008 Poruke: 90 Lokacija: Beograd /Taš/
|
|
 |
|
 |
|
Poslao: Pet Jan 15, 2010 1:20 am Naslov: |
|
|
Ja sam, otkako sam počela da treniram za maraton (početak oktobra 2009), izgubila negde pet kilograma.
To nije mnogo. Zapravo, pretpostavljam da bi neko na mom mestu i za ovo vreme izgubio značajno više. Ali lepota ovakvog mršavljenja je što se apsolutno ničega živog na kugli zemaljskoj nisam odricala. Istina, apetit mi se mnogo promenio nabolje, jede mi se zdrava hrana, gluposti mi se baš gade, slatkišima prilazim jednom u sedam dana, peciva sem obične kifle ne pamtim kad sam jela, slane grickalice još manje. Ali sam smršala.
Sad, da li je takva jedna "dijeta" odgovara svakome, ne znam. Ali super je kad ne razmišljaš o ishrani, sabiraš kilometre, jedeš kao mećava, i mršaviš. Puževskom brzinom, ali mršaviš.
Volela bih da mi je neko rekao za trkačku dijetu kad sam bila mlađa. Ne bih provela ni dana sekirajući se, gladujući i očajavajući jer mi je previše teško, a rezultati nikakvi.
Mladi naraštaji, mislite o tome!
(nešto slično možete pročitati ovde: http://stetoskopsaslagom.mojblog.rs/p-kilometarska-dijeta--najnovija-na-trzistu/157846.html ) _________________ always at the back of the pack |
|