trcanje.info trcanje.info
Forum o trčanju, mršavljenju, ishrani i svemu vezanom za rekreativno i takmičarsko trčanje
trcanje.info
FAQ - Često Postavljana PitanjaFAQ - Često Postavljana Pitanja  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  ProfilProfil  Lista članovaLista članova  Korisničke grupeKorisničke grupe  Proveri privatne porukeProveri privatne poruke  PristupiPristupi 

Komentari o forumu

Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati    trcanje.info forum -> Pitanja za administratora i komentari o sajtu
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  

Da li vam se sviđa forum www.trcanje.info?
Oduševljen/a sam, baš nam je to trebalo
43%
 43%  [ 14 ]
Dobar je, nemam puno zamerki
43%
 43%  [ 14 ]
Dobro je zamišljen, ali treba još da se radi na njemu
9%
 9%  [ 3 ]
Onako, prosečno
0%
 0%  [ 0 ]
Ništa posebno
0%
 0%  [ 0 ]
Ne sviđa mi se
0%
 0%  [ 0 ]
Užas i katastrofa
3%
 3%  [ 1 ]
Ukupno Glasova : 32

Autor Poruka
administrator
Site Admin

Pridružio: 01 Feb 2008

PorukaPoslao: Sub Feb 09, 2008 3:43 pm    Naslov: Komentari o forumu Odgovoriti sa citatom

Napišite vaš utisak o forumu, komentare, pohvale i kritike.
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
Autor Poruka
Korisnik

Pridružio: 30 Mar 2008

PorukaPoslao: Ned Mar 30, 2008 8:05 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Vidim ima glasova ali,niko nista ne pise,pa rekoh sebi 'ajde da napisem nesto. Laughing

Forum je odlichan,evo uzeo sam nesto da trazim o trcanje i kad ono TRCANJE INFO ,kako je to dobar osecaj i nekako stvori coveku sigurnost da sve sto procita ovde JESTE tako ,htedoh reci da kad je nesto usko specijalizovano za odredjenu oblast covek na to gleda i prihvata kao 100% tachno ,za razliku od opstih foruma gde se moze naci 100 misljenja od kojih su polovina besmislice.

Pa eto,drago mi je da postoji ,koliko vidim mlad je forum ,nadam se da ce samo napredovati ,a ja cu pokusati da doprinesem ,za sada,samo citanjem i ponekim pitanjem (kuzi rime ,bolji sam od Gru-a,hahah).

Pozz za Admina i staff ,odlichna ideja Surprised
Autor Poruka
MilosPo

Pridružio: 23 Apr 2008

PorukaPoslao: Pet Apr 25, 2008 12:51 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Evo ja imam konkretnu ideju. Zasto ne bi ubacio pod forum sa oglasima vezanim za trcanje. Mislim da bi to bilo korisno s'obzirom koliko je tesko nabaviti pravu opremu za trcanje.
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger
Autor Poruka
administrator
Site Admin

Pridružio: 01 Feb 2008

PorukaPoslao: Pet Apr 25, 2008 1:43 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

MilosPo ::
Evo ja imam konkretnu ideju. Zasto ne bi ubacio pod forum sa oglasima vezanim za trcanje. Mislim da bi to bilo korisno s'obzirom koliko je tesko nabaviti pravu opremu za trcanje.

Što da ne. Evo, odmah ću da ubacim novi podforum. Hvala na sugestiji.
Autor Poruka
Novelja

Pridružio: 26 Mar 2009

PorukaPoslao: Čet Mar 26, 2009 7:02 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Odlican 5! Smile

Upravo sam nesto trazio po internetu vezano za povrede i naleteo sam sasvim slucajno na ovaj forum. Onda sam prepoznao neke ljude u postovima, sto me je jos vise odusevilo. Wink Takodje, jako mi se svidja sto forum nije okrenut samo ka cisto atletskom trcanju, vec ima dosta vas koji trcite i planinske staze i slicno... Inace, pre 4-5 godina sam trenirao orijentiring, i sada sam se ponovo vratio, i nakon 4-5 godina trebace mi dosta saveta oko treninga, pa mi se ovo cini kao odlicno mesto za pitanja...Smile

Citamo se!
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora
Autor Poruka
ZDRAVKO
Aktivan učesnik

Pridružio: 29 Dec 2008

PorukaPoslao: Pet Apr 10, 2009 11:07 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

I ja imam konkretnu ideju,vezanu za reklamiranje foruma,uraditi majcu s logom sajta,imam drugara koji sije i stampa majce i jako kvalitetne i dobre majce mozemo dobiti po ekstra ceni cak mozda mogu i obezbediti i neke sponzore,popust,treba mi pristanak urednika,sefa,administratora...Naravno sve ce biti po nabavnoj ceni bez provizije i dodatnih troskova,sad mi je bitna zainteresovanost ljudi i spremnost za izdvajanje simbolicnih sredstava za majcu oko 300-400 dinara to je moje misljenje a tacna cena kasnije,posle vasih komentara,ideja,pristanka...Pozdraw swima!
Nazad na vrh
Autor Poruka
veroljub

Pridružio: 24 Jan 2009

PorukaPoslao: Pet Apr 10, 2009 11:33 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Pazi forum je dobar, odličan, super, strava ali jebiga kad nešto započneš onda ti je to samo još jedna obaveza. Kapiram da je svaki internet projekat kao beba.

Hoću reći, moraš da se trudiš. Imaš ideje, kapiram da imaš znanja, ali ono što moraš jeste da ulažeš truda. To jeste, moraćeš da pošalješ te mejove i obavestiš firme da postoji jedan ovakav forum. Da obavestiš Bg maraton o onoj temi..

Forum je medij i to relevantniji (npr za 22. Beogradksi maraton i jednu takvu manifestaciju) od nekog debelog novinara koji će da napiše kako je "Beogradski maraton vrlo bitan dogadja za prestonicu, bla bla bal "

Forum ti je kao kada dođu ljudi u goste. Poslužiš ih kafom, sokom,... Ono što je jako bitno jeste što ljudi posle nekog trenutka osete da pripadaju forumu, hteli bi novo, hteli bi da se dešava nešto..

Tako.. to su ti moji saveti.. A tek sa pravim cimanjem ćeš možda i dobiti nekog sponzora i maznuti neki džeparac Smile)

Poz i piši

Astma.rs
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora
Autor Poruka
DHEA
Aktivan učesnik

Pridružio: 16 Maj 2008

PorukaPoslao: Uto Jun 16, 2009 4:22 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Evo jedne bitne stavke koju bi trebalo ispraviti/uneti... pop-up prozorčiće kada ti stigne PM! Cool Very Happy
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Autor Poruka
Nebojsa

Pridružio: 25 Jul 2009

PorukaPoslao: Ned Jul 26, 2009 12:10 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Odlično je što ovako nešto postoji. Mi početnici se možemo informisati o svemu što nas zanima. Takodje forum može biti dobra motivacija da se nastavi sa radovnim treninzima.
Pozdrav svima, čujemo se..
Autor Poruka
Kitty

Pridružio: 01 Feb 2010

PorukaPoslao: Uto Feb 02, 2010 8:16 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

evo kratko, neka rec i od mene. prijatno sam iznenadjena sadrzajem ovog foruma, sve pohvale!!! sasvim slucajno sam, preko neke neobavezne preporuke, dobila link za ovaj forum i cisto iz uvidjajnosti otvorih da vidim sta se sve moze procitati o trcanju. i ponovicu - prijatno se iznenadila. Smile
gomila prakticnih pitanja i veliki broj saveta i odgovora ljudi koji znaju i sto je jos bitnije, koji su voljni da pomognu. a vidim da imate i strpljenja da ponavljate savete za sve nas koji se ne snadjemo odmah, ne iscitamo sve, vec ponavljamo pitanja. ajde sto za vas, koji ste profi, ima mali milion saveta i razmena iskustva, nego i za nas amatere, ili da se bolje izrazim "uljeze", moze stosta korisno da se nadje. bojim se da jesam uljez ovde, jer nisam pravi trkac....ja sam od onih laznjaka koji trce na traci, u zagusljivim teretanama. Rolling Eyes
ko zna, mozda se i navucem na pravo trcanje jednog lepog dana. mozda vec ovog proleca. Wink
jos ako ovde nadjem uputstva (prihvatam i prljavo igranje Laughing ) kako da nateram i moju, u svemu (osim u sportskim aktivnostima) bolju polovinu da se aktivira i pocne zdravije da zivi....ihhh, gde ce nam svima biti kraj. Very Happy

pozdrav za sve Very Happy
Prikaži poruke iz poslednjih:   
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati    trcanje.info forum -> Pitanja za administratora i komentari o sajtu Sva vremena su GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu