|
|
 |
|
Kitty

Pridružio: 01 Feb 2010 Poruke: 4 Lokacija: na pola puta ka sreci
|
|
 |
|
 |
|
Poslao: Uto Feb 02, 2010 8:16 pm Naslov: |
|
|
evo kratko, neka rec i od mene. prijatno sam iznenadjena sadrzajem ovog foruma, sve pohvale!!! sasvim slucajno sam, preko neke neobavezne preporuke, dobila link za ovaj forum i cisto iz uvidjajnosti otvorih da vidim sta se sve moze procitati o trcanju. i ponovicu - prijatno se iznenadila.
gomila prakticnih pitanja i veliki broj saveta i odgovora ljudi koji znaju i sto je jos bitnije, koji su voljni da pomognu. a vidim da imate i strpljenja da ponavljate savete za sve nas koji se ne snadjemo odmah, ne iscitamo sve, vec ponavljamo pitanja. ajde sto za vas, koji ste profi, ima mali milion saveta i razmena iskustva, nego i za nas amatere, ili da se bolje izrazim "uljeze", moze stosta korisno da se nadje. bojim se da jesam uljez ovde, jer nisam pravi trkac....ja sam od onih laznjaka koji trce na traci, u zagusljivim teretanama.
ko zna, mozda se i navucem na pravo trcanje jednog lepog dana. mozda vec ovog proleca.
jos ako ovde nadjem uputstva (prihvatam i prljavo igranje ) kako da nateram i moju, u svemu (osim u sportskim aktivnostima) bolju polovinu da se aktivira i pocne zdravije da zivi....ihhh, gde ce nam svima biti kraj.
pozdrav za sve  _________________ govori tiho i nosi psa sa sobom |
|