|
|
 |
|
sonjasavic
Pridružio: 11 Jan 2008 Poruke: 27 Lokacija: požarevac/beograd
|
|
 |
|
 |
|
Poslao: Sre Mar 10, 2010 8:03 pm Naslov: današnji trening |
|
|
šestog, sedmog i osmog marta sam imala super treninge, ali devetog sam morala da pauziram. prvo, zato što sam napravila onu pauzu kad sam se razbolela, pa se nisam još skroz vratila u program ''aktivan život'', a drugo, zato što sam putovala, slabo spavala i bila ceo dan na faxu, pa nisam bila ni za šta....
danas sam htela da uradim dva kuperova testa (kao što je u planu), ali mi to baš nije išlo. u stvari, nije mi išlo uopšte volela bih da mogu da kažem da je to zbog toga što sam trčala na traci u teretani, ali ne bih da smišljam izgovore. nije mi išlo i baš sam se razočarala. mnogo mi je krivo, definitivno sam se precenila
to je to... htela sam samo da vam se požalim baš sam bzvz
i... u ponedeljak uveče, po onom katastrofa vetru, trčala sam nešto malo više od kruga na adi. po planu je bilo 8km, ali se meni usladilo, pa sam produžila malčice ionako je krug nešto manje od 8km, zar ne?
e, sad. mene interesuje koliko kojoj grupi na grupnom trčanju treba da istrči krug? postoji mogućnost da ću vam se pridružiti ove nedelje, ali ne smem da obećam, pošto još nisam sigurna hoću li tad biti u beogradu |
|
| Autor |
Poruka |
 |
|
 |
|
Vuja Veoma aktivan učesnik

Pridružio: 31 Mar 2008 Poruke: 723 Lokacija: Voždovac
|
|
 |
|
 |
|
Poslao: Čet Mar 11, 2010 2:01 am Naslov: |
|
|
Sonja, vremenske prilike su takve da je hladno za trčanje i za brzinu, ali šta da se radi, traka jeste teška za praćenje naročito ako ideš brzo...
Za nedelju najavljuju opet hladno, a tek od srede pravo otopljavanje... jedva čekam!
A sad malo o brzina i dužinama: brzine grupa su poznate, krug oko ade je poznat (7,7km), pa matematikom dolazimo do-
6,5min/km: 50:05
6min/km: 46:10
5,5min/km: 42:20
5min/km: 38:30
naravno, brzine mogu da budu i malo tamo malo vamo, kako ko proceni, nemaju svi gps.
Nemoj da brigaš, sve će biti okej! _________________
 |
|
 |
|
| Autor |
Poruka |
 |
|
 |
|
sonjasavic
|
|
 |
|
 |
|
Poslao: Čet Mar 11, 2010 11:31 am Naslov: |
|
|
hvala  |
|
 |
|
| Autor |
Poruka |
 |
|
 |
|
Ksenija

Pridružio: 25 Avg 2008 Poruke: 90 Lokacija: Beograd /Taš/
|
|
 |
|
 |
|
Poslao: Čet Mar 11, 2010 3:42 pm Naslov: |
|
|
sonja, povodom trake: primetila sam da što više trčim i što su mi ozbiljniji treninzi, sve više mrzim traku.
pre neki dan sam trčala intervale (3min tempom od 6:00 pa 45s tempom od 3 - 3:30), i POLUDELA SAM!!! prvo, dok ukucam brzinu kojom želim da trčim, ode mi pet sekundi plus razmišljanje o tome. pa dok mašina ubrza, ja se polomim da je ispratim. pa dok iz galopa pogodim dugmiće da se spustim na lagano trčanje, pa dok traka uspori, ma užas! i tehnika trčanja je, makar meni tako izgleda, strašno drugačija.
KAD ĆE VEĆ TO PROLEĆE???!?!?!?!?!?! _________________ always at the back of the pack |
|
 |
|
| Autor |
Poruka |
 |
|
 |
|
sonjasavic
|
|
 |
|
 |
|
Poslao: Čet Mar 11, 2010 7:03 pm Naslov: |
|
|
ma, da... mene i to nervira, i to sto gledam u zid ispred sebe i ne mogu da se pomerim ako mi se ne svidja neko ko sedne da vozi bajs pored mene i, to je vec do teretane sto je ventilacija katastrofa, pa, iako je traka pored otvorenog prozora, opet nemam vazduha i cini mi se da se mnogo vise znojim nego napolju ma, ne ide mi se na trcanje u teretanu nikako, ali svakako je bolje nego da sedim kod kuce..
hocemo lepo vreme  |
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|