trcanje.info trcanje.info
Forum o trčanju, mršavljenju, ishrani i svemu vezanom za rekreativno i takmičarsko trčanje
trcanje.info
FAQ - Često Postavljana PitanjaFAQ - Često Postavljana Pitanja  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  ProfilProfil  Lista članovaLista članova  Korisničke grupeKorisničke grupe  Proveri privatne porukeProveri privatne poruke  PristupiPristupi 

Ovih dana sam radio trening...
Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3 ... , 33, 34, 35  Sledeci

Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati    trcanje.info forum -> Trening
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
mig
Aktivan učesnik

Pridružio: 04 Feb 2008

PorukaPoslao: Sre Feb 03, 2010 6:50 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Arso,stvar je samo kako si poslagao treninge u toku ove nedelje i videćeš da li će ti se "primiti"ovaj trening.Predlažem za tebe ovih dana
Sre:5km po 5:00 + 5km po 4:30
Čet:14km po 5:00
Pet:10km po 4:40
Sub:odmor
Ned: Idemo na Adi grupa:Vuja,Veki,Mare,Arsa,Aca,sinak Mihailo ...pa da se ćeramo Smile)
Ovo je samo moj predlog,ne moraš ga se pridržavati.
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
Autor Poruka
crjz
Aktivan učesnik

Pridružio: 02 Jun 2009

PorukaPoslao: Sre Feb 03, 2010 11:53 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Mig, hvala na ciklusu, oprobaću se u njemu do nedelje, pa u nedelju da vijamo djavole po Adi. Javljam utiske treninga, počev od četvrtka jer sam sredu ispucao na onu piramidicu moju eksperimentalnu.

Dodatak:

Četvrtak gotov

total vremena od 1:10:12

1 00:04:59 167
2 00:05:00 175
3 00:05:05 179
4 00:05:01 181
5 00:05:01 187
6 00:04:55 184
7 00:04:57 188
8 00:05:01 187
9 00:05:03 189
10 00:05:06 190
11 00:05:02 183
12 00:05:00 183
13 00:05:03 184
14 00:04:52 190

Ovo za petak i deluje strašno kad ga vidim na papiru, ali 'niko ne živi večno' tako da se oglašavam sutra sa rezultatima.
Autor Poruka
mig
Aktivan učesnik

Pridružio: 04 Feb 2008

PorukaPoslao: Pet Feb 05, 2010 3:42 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Za sve one koji žele da trče Novi Sad i Beograd ispod 1:12:00,0

http://rumaatletika.blogspot.com/2010/02/plan-treninga-za-novi-sad-i-beograd.html

@Arsenije puls ti je nešto visok na tu brzinu kretanja?!
Autor Poruka
crjz
Aktivan učesnik

Pridružio: 02 Jun 2009

PorukaPoslao: Pet Feb 05, 2010 4:56 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Ne znam Mig, tako je. Mislim da je čak i pao u odnosu na pre 6 meseci. Danas sam uradio predlog za petak, al polovinu samo a i ta polovina je varirala. Prvih 300m nisam imao osećaj da su noge moje uopšte, od jučerašnjeg treninga osećam zadnju ložu na desnoj nozi. A ovde je šibao neki vetar ludački, grabim iz sve snage a imam osećaj kao da se ne pomeram, sa reke je duvao. A kad sam stao, imao sam osećaj kao da mi neko zabija nož u listove:).

1 00:04:37 174
2 00:04:45 189
3 00:04:46 184
4 00:04:57 185
5 00:04:43 184

Vidimo se na Adi u nedelju.
Autor Poruka
Ksenija

Pridružio: 25 Avg 2008

PorukaPoslao: Uto Feb 09, 2010 1:08 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Ćao svima!
Da prijavim prvi post-skijaški lenji trening - cca8 opuštenih kilometara plus jedno gratis gubljenje u bespućima Zemuna (pa dok sam se posle vratila na pravi put...). Note to self: po ravnici nikuda više bez mape Smile
Danas su već ozbiljnije stvari u planu, ali o tom potom.

I, da! Vidimo se u nedelju! U devet ujutru ili...?
Nadam se da ću imati društvo za 6:00! Drugari puževi, javite se! Smile
Autor Poruka
Ksenija

PorukaPoslao: Uto Feb 09, 2010 7:26 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

sve sam se informisala na trcanje.rs Smile

vidimo se u nedelju!
Autor Poruka
seba
Veoma aktivan učesnik

Pridružio: 06 Feb 2008

PorukaPoslao: Sre Feb 17, 2010 10:04 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Ako se po jutru dan poznaje, onda na osnovu današnjeg treninga verujem da će ovo biti"rezultatski" bolja sezona za mene, od prošle i pretprošle godine Very Happy
Već dve-tri nedelje ubacujem intervale u trening, nisu to neka striktna ponavljanja, već pravi fartlek, onako kako odgovara organizmu. Nekad povučem 200-300, nekad 800-1000 metara. U ponedeljak sam odradio 7*300m sa pauzama od 150sec, a danas jednu kontrolu na 5000metara. Ali sa ubrzanjem, što znači da sam krenuo po 4:30min/km, pa 4:26, 4:24, 4:19, 4:07. Na kraju onaj dobar osećaj da je bilo još dosta prostora za pojačavanje, ukupno vreme 21:46 je moglo biti i bolje za pola minuta-minut.
I biće uskoro.... Very Happy Very Happy Very Happy
21,1km - 1:26:43
10km - 40:05
5km - 19:25
1500m - 5:16
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora
Autor Poruka
lub

Pridružio: 17 Apr 2008

PorukaPoslao: Čet Feb 25, 2010 7:45 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Danas sam imao prvi trening trčanja u ovoj godini. Neaktivan sam od prošlog leta, od polovine januara vežbam u "teretani" - čučanj, iskorak, zgib, trbušnjaci, vijača - ili imam dugačke šetnje, pešačenja u čizmama po snegu, odličan trening, posle spavam k'o beba...
Pošto sam početnik rezultat je skroman, 4 km za 30 min, sa 8 pauza do minut hodanja, ali za mene je to sasvim OK. Zadovoljan sam jer nije ni mart a već trčim, prošle godine sam počeo negde početkom aprila a realno planirao polumaraton za jesen, na žalost bio sam sprečen da treniram od jula. Nadam se da ću ove godine uspeti da održim kontinuitet treninga i konačno postati trkač.
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Autor Poruka
Ksenija

PorukaPoslao: Sub Feb 27, 2010 11:35 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

držimo ti svi palčeve, lub!
sad je, evo, krenulo malo toplije vreme, pa može da se trenira i napolju, milina jedna! garantovano će biti i dobrih rezultata Smile

obaveštavaj nas o napretku!
Autor Poruka
lub

Pridružio: 17 Apr 2008

PorukaPoslao: Sub Feb 27, 2010 5:55 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

'Oću Very Happy
evo sutra nameravam opet da trčim ako ne bude vetra - ovog divljačkog kakav duva od sinoć. Nadam se da ću imati i društvo - virtuelno Wink Pomno pratim vaša grupna trčanja na Adi, mora da vam je predivno Very Happy Staza je lepa (koliko sam uspeo da vidim sa slika i filmića) a atmosfera takodje sjajna. Bravo za beogradjane !! Jel' ima nešto slično u NS? Ja bih eventualno učestvovao...
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Autor Poruka
sonjasavic

Pridružio: 11 Jan 2008

PorukaPoslao: Sre Mar 10, 2010 8:03 pm    Naslov: današnji trening Odgovoriti sa citatom

šestog, sedmog i osmog marta sam imala super treninge, ali devetog sam morala da pauziram. prvo, zato što sam napravila onu pauzu kad sam se razbolela, pa se nisam još skroz vratila u program ''aktivan život'', a drugo, zato što sam putovala, slabo spavala i bila ceo dan na faxu, pa nisam bila ni za šta....

danas sam htela da uradim dva kuperova testa (kao što je u planu), ali mi to baš nije išlo. u stvari, nije mi išlo uopšte Sad volela bih da mogu da kažem da je to zbog toga što sam trčala na traci u teretani, ali ne bih da smišljam izgovore. nije mi išlo i baš sam se razočarala. mnogo mi je krivo, definitivno sam se precenila Sad

to je to... htela sam samo da vam se požalim Sad baš sam bzvz Sad

i... u ponedeljak uveče, po onom katastrofa vetru, trčala sam nešto malo više od kruga na adi. po planu je bilo 8km, ali se meni usladilo, pa sam produžila malčice Smile ionako je krug nešto manje od 8km, zar ne? Smile

e, sad. mene interesuje koliko kojoj grupi na grupnom trčanju treba da istrči krug? postoji mogućnost da ću vam se pridružiti ove nedelje, ali ne smem da obećam, pošto još nisam sigurna hoću li tad biti u beogradu
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger
Autor Poruka
Vuja
Veoma aktivan učesnik

Pridružio: 31 Mar 2008

PorukaPoslao: Čet Mar 11, 2010 2:01 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Sonja, vremenske prilike su takve da je hladno za trčanje i za brzinu, ali šta da se radi, traka jeste teška za praćenje naročito ako ideš brzo...
Za nedelju najavljuju opet hladno, a tek od srede pravo otopljavanje... jedva čekam!

A sad malo o brzina i dužinama: brzine grupa su poznate, krug oko ade je poznat (7,7km), pa matematikom dolazimo do-

6,5min/km: 50:05
6min/km: 46:10
5,5min/km: 42:20
5min/km: 38:30

naravno, brzine mogu da budu i malo tamo malo vamo, kako ko proceni, nemaju svi gps.

Nemoj da brigaš, sve će biti okej!
sonjasavic

PorukaPoslao: Čet Mar 11, 2010 11:31 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

hvala Smile
Nazad na vrh
Autor Poruka
Ksenija

PorukaPoslao: Čet Mar 11, 2010 3:42 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

sonja, povodom trake: primetila sam da što više trčim i što su mi ozbiljniji treninzi, sve više mrzim traku.

pre neki dan sam trčala intervale (3min tempom od 6:00 pa 45s tempom od 3 - 3:30), i POLUDELA SAM!!! prvo, dok ukucam brzinu kojom želim da trčim, ode mi pet sekundi plus razmišljanje o tome. pa dok mašina ubrza, ja se polomim da je ispratim. pa dok iz galopa pogodim dugmiće da se spustim na lagano trčanje, pa dok traka uspori, ma užas! i tehnika trčanja je, makar meni tako izgleda, strašno drugačija.

KAD ĆE VEĆ TO PROLEĆE???!?!?!?!?!?!
Autor Poruka
sonjasavic

PorukaPoslao: Čet Mar 11, 2010 7:03 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

ma, da... mene i to nervira, i to sto gledam u zid ispred sebe i ne mogu da se pomerim ako mi se ne svidja neko ko sedne da vozi bajs pored mene Very Happy i, to je vec do teretane sto je ventilacija katastrofa, pa, iako je traka pored otvorenog prozora, opet nemam vazduha i cini mi se da se mnogo vise znojim nego napolju Sad ma, ne ide mi se na trcanje u teretanu nikako, ali svakako je bolje nego da sedim kod kuce..

hocemo lepo vreme Exclamation Exclamation
Nazad na vrh
Prikaži poruke iz poslednjih:   
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati    trcanje.info forum -> Trening Sva vremena su GMT + 1 sat
Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3 ... , 33, 34, 35  Sledeci
Strana 34 od 35

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu