|
|
 |
|
administrator Site Admin

Pridružio: 01 Feb 2008 Poruke: 163
|
|
 |
|
 |
|
Poslao: Sre Feb 10, 2010 12:47 am Naslov: Ja, trcanje.info, vaš forum, tražim novog vlasnika! |
|
|
Ja, trcanje.info, vaš forum, tražim novog vlasnika!
Sadašnji vlasnik me je osnovao, napravio, privukao posetioce. Zahvalan sam mu na tome. Ali rekao mi je da više nije u mogućnosti da me održava kako treba. Kaže da ja zaslužujem mnogo bolji tretman, a da on jednostavno nema mogućnosti da mi to pruži. Zato se nadam da ću naći pažnju koja mi treba na drugom mestu.
Do sada sam imao veoma lepa iskustva u radu i želim da nastavim. Očekujem od novog vlasnika da me dobro čuva, održava i razvija.
Šta dobija novi vlasnik:
- Uz mene idu i dva moja pobratima, domeni trcanje.com i trcanje.org. Prodajemo se svi u paketu.
- Moja najveća vrednost su moji posetioci. Evo koliko ih je bilo u protekloj godini prema google analyticsu. Naravno, mogućnosti su mnogo veće, ali treba uložiti malo volje i truda.
- U poslednjih mesec dana bilo je skoro 5000 poseta i preko 16000 pregledanih stranica. Evo slike.
- Prva strana na google pretraživaču mi je garantovana za različite pretrage iz oblasti trčanja.
- Mesečni prihod od google oglasa je bio $3 - $5 mesečno. Naravno uvek ima prostora za banere sponzora ako novi vlasnik bude bio u mogućnosti da ih animira.
- Dosadašnji vlasnik obećava potpunu podršku novom vlasniku prilikom transfera, tako da posetioci ne osete nikakvu promenu.
Pogledajte kako su neki sajtovi procenili moju vrednost:
$1438 i $516. Neki su čak išli u procenama i preko $6000, ali to je ipak preterano.
Svi koji su zainteresovani da me kupe, mogu da pošalju svoju ponudu ovde ili na administrator@trcanje.info. Napravićemo mini licitaciju.
Jedva čekam da me preuzme neko ko ima viziju šta sve može da se postigne sa jednim ovako atraktivnim sajtom i tri atraktivna domena. _________________ Pozdrav
Administrator - www.trcanje.info |
|