trcanje.info trcanje.info
Forum o trčanju, mršavljenju, ishrani i svemu vezanom za rekreativno i takmičarsko trčanje
trcanje.info
FAQ - Često Postavljana PitanjaFAQ - Često Postavljana Pitanja  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  ProfilProfil  Lista članovaLista članova  Korisničke grupeKorisničke grupe  Proveri privatne porukeProveri privatne poruke  PristupiPristupi 

Ja, trcanje.info, vaš forum, tražim novog vlasnika!

Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati    trcanje.info forum -> Aktuelnosti
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
administrator
Site Admin

Pridružio: 01 Feb 2008

PorukaPoslao: Sre Feb 10, 2010 12:47 am    Naslov: Ja, trcanje.info, vaš forum, tražim novog vlasnika! Odgovoriti sa citatom

Ja, trcanje.info, vaš forum, tražim novog vlasnika!

Sadašnji vlasnik me je osnovao, napravio, privukao posetioce. Zahvalan sam mu na tome. Ali rekao mi je da više nije u mogućnosti da me održava kako treba. Kaže da ja zaslužujem mnogo bolji tretman, a da on jednostavno nema mogućnosti da mi to pruži. Zato se nadam da ću naći pažnju koja mi treba na drugom mestu.

Do sada sam imao veoma lepa iskustva u radu i želim da nastavim. Očekujem od novog vlasnika da me dobro čuva, održava i razvija.

Šta dobija novi vlasnik:

- Uz mene idu i dva moja pobratima, domeni trcanje.com i trcanje.org. Prodajemo se svi u paketu.

- Moja najveća vrednost su moji posetioci. Evo koliko ih je bilo u protekloj godini prema google analyticsu. Naravno, mogućnosti su mnogo veće, ali treba uložiti malo volje i truda.

- U poslednjih mesec dana bilo je skoro 5000 poseta i preko 16000 pregledanih stranica. Evo slike.

- Prva strana na google pretraživaču mi je garantovana za različite pretrage iz oblasti trčanja.

- Mesečni prihod od google oglasa je bio $3 - $5 mesečno. Naravno uvek ima prostora za banere sponzora ako novi vlasnik bude bio u mogućnosti da ih animira.

- Dosadašnji vlasnik obećava potpunu podršku novom vlasniku prilikom transfera, tako da posetioci ne osete nikakvu promenu.

Pogledajte kako su neki sajtovi procenili moju vrednost:
$1438 i $516. Neki su čak išli u procenama i preko $6000, ali to je ipak preterano.

Svi koji su zainteresovani da me kupe, mogu da pošalju svoju ponudu ovde ili na administrator@trcanje.info. Napravićemo mini licitaciju.

Jedva čekam da me preuzme neko ko ima viziju šta sve može da se postigne sa jednim ovako atraktivnim sajtom i tri atraktivna domena.
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
Autor Poruka
administrator
Site Admin

PorukaPoslao: Čet Feb 11, 2010 12:01 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Došlo je do dogovora oko promene vođenja ovog foruma. I dalje možete da koristite forum kao do sada. Kada se budu dogovorili svi detalji, bićete prvi ko će ih saznati Very Happy
Autor Poruka
Zundap

Pridružio: 20 Mar 2009

PorukaPoslao: Čet Feb 11, 2010 8:50 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Ok admine,...nadam se da ce se stvari rijesiti. Very Happy
Autor Poruka
administrator
Site Admin

PorukaPoslao: Čet Feb 11, 2010 11:07 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Zundap ::
Ok admine,...nadam se da ce se stvari rijesiti. Very Happy

Hoće, hoće, ništa ne brinite.
Prikaži poruke iz poslednjih:   
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati    trcanje.info forum -> Aktuelnosti Sva vremena su GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu