trcanje.info trcanje.info
Forum o trčanju, mršavljenju, ishrani i svemu vezanom za rekreativno i takmičarsko trčanje
trcanje.info
FAQ - Često Postavljana PitanjaFAQ - Često Postavljana Pitanja  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  ProfilProfil  Lista članovaLista članova  Korisničke grupeKorisničke grupe  Proveri privatne porukeProveri privatne poruke  PristupiPristupi 

Planinarski maraton na Fruskoj gori
Idi na stranu Prethodni  1, 2

Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati    trcanje.info forum -> Takmičenja i trke
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
mig
Aktivan učesnik

Pridružio: 04 Feb 2008

PorukaPoslao: Pon Maj 11, 2009 10:04 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

u pravu si covek.prosle godine sam isao sa ekipom iz Trona i isto je bilo.ove godine nazalost nisam isao zbog nekih privatnih obaveza u poslednjem trenutku,ali za utehu svim rumljanima smo Tošić Zoran i ja obeležili stazu u dužini od 20km svakih 500m,tako da pojedinci ne mogu varati i na treningu a kamoli na trci,da su brzi.Obeležili smo i stazu u izletničkom naselju Borkovac
tako i da rekreativci znaju gde su i koliko su pretrčali kilometara.
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
Autor Poruka
sasha

Pridružio: 11 Jun 2008

PorukaPoslao: Pon Maj 25, 2009 1:23 pm    Naslov: brda i planine Odgovoriti sa citatom

sve sami zaljubljenici, zavidim vam ali zbog nekoliko povreda ne smem da se usudim ni na šta što sadrži i nizbrdicu.

pretprošle godine sam dolazio na Frušku Goru da odradim trening (35km) u društvu i odlično sam se proveo.

baš sam danas na blogu nešto malo piskarao i čudio se kako domaći elitni trkači NEĆE da trče planinske trke, osim kad im ponudiš da negde putuju kao reprezentacija, e onda hoće iako većina ne zna šta je to.

pre nekoliko godina je u okviru reprezentacije Ana Subotić otišla na Grosglokner misleći da je to "nešto malo valovito gore dole" i TEK TAMO shvatila da je sve uzbrdo! umesto očekivanih 35 minuta išla je sat i po Smile

http://s-ant.blogspot.com/2009/05/prvenstvo-balkana-2009-u-planiniskom.html
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora
Autor Poruka
ZDRAVKO
Aktivan učesnik

Pridružio: 29 Dec 2008

PorukaPoslao: Pon Maj 25, 2009 1:57 pm    Naslov: Re: brda i planine Odgovoriti sa citatom

Slazem se Sale s tobom,mnogi ne znaju sta je planinsko trcanje,na srecu imao sam prilike da trcim par puta Frusku Goru,Grintovec,Smarnu Goru i druge trke tog tipa i zaista je specificna disciplina i veliki su pucali na njima ali priroda i izazovi koji non stop nailaze su nesto sto nema na road trcanju,kros trcanju...Na svakoj sam umro po 5 puta!Moj razlog zbog kojeg ne trcim to su jednostavni ne mogu svugde da stignem i povreda kolena,nesmem da rizikujem povredu ipak je asfalt moja prva disciplina,ko zna bice toga jos!Pozdrav svima!
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
Autor Poruka
Novelja

Pridružio: 26 Mar 2009

PorukaPoslao: Ned Okt 18, 2009 12:38 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Jel se zna datum maratona 2010? Trebala bi mi ta informacija...Smile Hvala unapred...
5K - 20:55 (Liga 5K - 21. 11. 2009.)
10K ~ 44:00 (Novosadski maraton, split na stafetnoj trci)
Polumaraton - 1:41:50 (Macak 2009)
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora
Autor Poruka
Dr.Cira

Pridružio: 09 Feb 2009

PorukaPoslao: Pet Feb 19, 2010 2:02 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

33. Planinarski maraton na Fruškoj gori, na istih 12 staza kao i prethodni godina, startovaće u subotu, 8. maja 2010. godine!
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Prikaži poruke iz poslednjih:   
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati    trcanje.info forum -> Takmičenja i trke Sva vremena su GMT + 1 sat
Idi na stranu Prethodni  1, 2
Strana 2 od 2

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu