trcanje.info trcanje.info
Forum o trčanju, mršavljenju, ishrani i svemu vezanom za rekreativno i takmičarsko trčanje
trcanje.info
FAQ - Često Postavljana PitanjaFAQ - Često Postavljana Pitanja  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  ProfilProfil  Lista članovaLista članova  Korisničke grupeKorisničke grupe  Proveri privatne porukeProveri privatne poruke  PristupiPristupi 

potrebna motivacija pod hitno :D

Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati    trcanje.info forum -> Motivacija za trčanje
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
zorana 87

Pridružio: 26 Avg 2009

PorukaPoslao: Pet Okt 09, 2009 12:47 pm    Naslov: potrebna motivacija pod hitno :D Odgovoriti sa citatom

pooomagajteeeeeee...
do nedavno sam svako jutro trcala po sat vremena (sa pauzama naravno Very Happy ) super sam se osecala, i psihicki i fizicki... ali... dosla je jesen, sve je hladnje i hladnije, a ja sve manje vremena imam za rekreaciju. tu su i obaveze koje nose fakulteti...

da li neko ima neki predlog za dodatnu motivaciju? ili bi neko mozda da trckara sa mnom?
razmisljam i da krenem u teretanu ali opet nemam sa kim...
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email MSN Messenger
Autor Poruka
Cornelius
Aktivan učesnik

Pridružio: 23 Apr 2009

PorukaPoslao: Pet Okt 09, 2009 1:05 pm    Naslov: Re: potrebna motivacija pod hitno :D Odgovoriti sa citatom

zorana 87 ::
pooomagajteeeeeee...
do nedavno sam svako jutro trcala po sat vremena (sa pauzama naravno Very Happy ) super sam se osecala, i psihicki i fizicki... ali... dosla je jesen, sve je hladnje i hladnije...

Pa, obuci se toplije i seti se da je redovno trčanje ulaganje u sopstveno zdravlje, kondiciju, mišiće, pravilnu težinu, pravilnu ishranu i mentalnu ravnotežu. Naravno, ako ti je cilj da budeš bolešljiva, slaba, mlitava, pregojena, nervozna i pod stresom, onda nemoj da trčiš.
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Autor Poruka
Vuja
Veoma aktivan učesnik

Pridružio: 31 Mar 2008

PorukaPoslao: Sub Okt 10, 2009 7:13 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Ćao Zorana,

Motivacija je laka za pronaći, pisali smo o tome nadugačko i naširoko na sajtu trčanje.rs postoji čak i ceo odeljak o tome.

Slažem se da treba da se obučeš kako treba, finu muziku u uši i idi na Adu ili neku drugu stazu. Tamo ćeš lako naći društvo za trčanje, a da nije sad sezona trka, organizovali bi mi zajednički trening, kao i ranije.

Ako želiš da vidiš pravu motivaciju, dođi sutra u NS gde se održava maraton Very Happy ima i trka za rekreativce na 10km. Sve informacije imaš dole na sajtu.

Pozdrav.
seba
Veoma aktivan učesnik

Pridružio: 06 Feb 2008

PorukaPoslao: Sub Okt 10, 2009 8:28 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Ćao zorana 87

Jako mi je teško poverovati u činjenicu da niko neće sa tobom u teretanu ili na trčanje, možda je to zbog psa?! Wink

Šalu na stranu, kao što Vuja reče, izađi sama na Adu, a tamo možeš da sretneš puno trkača i partnera za trčanje. Samo nemoj unapred da objavljuješ kada ćeš trčati na Adi jer će onda biti previše ljudi na stazi Wink

Izvini na šaljivom tonu, siguran sam možeš ti vrlo lako naći motivaciju i slobodno vreme, samo nemaš sa kime o tome pričati. Ali upala si u pravo društvo i nema ti povratka u neaktivan i nesportski život, ko se snama druži život mu je duži... Wink Laughing
21,1km - 1:26:43
10km - 40:05
5km - 19:25
1500m - 5:16
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora
Autor Poruka
lozenje

Pridružio: 21 Feb 2010

PorukaPoslao: Ned Feb 21, 2010 3:42 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

I meni je potrebna motivacija za trcanje. Javljam se dobrovoljno da trcim sa Zoranom Embarassed Embarassed Embarassed
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Prikaži poruke iz poslednjih:   
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati    trcanje.info forum -> Motivacija za trčanje Sva vremena su GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu