trcanje.info trcanje.info
Forum o trčanju, mršavljenju, ishrani i svemu vezanom za rekreativno i takmičarsko trčanje
trcanje.info
FAQ - Često Postavljana PitanjaFAQ - Često Postavljana Pitanja  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  ProfilProfil  Lista članovaLista članova  Korisničke grupeKorisničke grupe  Proveri privatne porukeProveri privatne poruke  PristupiPristupi 

Šorc za trčanje
Idi na stranu 1, 2  Sledeci

Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati    trcanje.info forum -> Odeća za trčanje
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
RaZoR

Pridružio: 03 Feb 2008

PorukaPoslao: Pet Mar 21, 2008 9:01 pm    Naslov: Šorc za trčanje Odgovoriti sa citatom

Intersuje me da li negde u BG ima da se kupi atletski šorc za trčanje ?
Ranije sam ih kupovao u Adidasu na Banjici, da li taj diskont još radi ?
Postojao je i Nike-ov na Banovom brdu ali ga nema više Sad
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Autor Poruka
administrator
Site Admin

Pridružio: 01 Feb 2008

PorukaPoslao: Sub Mar 22, 2008 8:14 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

U Beogradu stvarno teško može da se nađe šorts za trčanje. Video sam ranije da ima u InterSportu nekih šortseva, ali nema uvek. Znam da tamo ima onih kratkih helanki (ProTouch) i da nisu loše.
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
Autor Poruka
Vuja
Veoma aktivan učesnik

Pridružio: 31 Mar 2008

PorukaPoslao: Sub Apr 05, 2008 9:41 pm    Naslov: pa nemora biti sve tip top Odgovoriti sa citatom

ŠORC:
bilo bi poželjno da ima džepove, da možete tu da stavite po 1 platnenu maramicu, da brišete nos i glavu dok trenirate, ako ne preferirate sunđer kao većina na takmičenjima. Po pravilu, što je temperatura niža, lakše proradi nos, pa je maramica zaista potrebna.
Ponekad viđam ljude koji brišu slinu dok trče rukom, pa mi se zgadi da budem iza ili pored njih pa ih moram obići, nema sile. Ništa drugo nije potrebno držati u džepovima; nikad mobilni, novčanik itd. Ako baš moraš to da nosiš, uzmi torbicu "pederušu"
Šorc treba da lako odvodi vlagu, da je porozan. Ja lično ne volim šorc sa postavom, a ispod nosim sintetičke streč-bokserice. Ova kombinacija garantovano sprečava ojed. Nike dri-fit je uvek dobro rešenje. Šorc nosim ako je 10 i više stepeni za dužu trku, ili 15 i više za kraći trening. U suprotnom, nosim donji deo trenerke.

Pozz
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora
Autor Poruka
nenad

Pridružio: 12 Dec 2007

PorukaPoslao: Ned Apr 06, 2008 10:26 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Meni je najbolja kombinacija protiv ojeda: kratke helanke (ili dugacke zimi), a ispod obicne kupace gace. Sve ostale kombinacije mi nikako ne odgovaraju, a skoro sve sam probao.
Nazad na vrh
Autor Poruka
Vuja
Veoma aktivan učesnik

PorukaPoslao: Ned Apr 06, 2008 6:14 pm    Naslov: ojed Odgovoriti sa citatom

Imaš još jednu kombinaciju protiv ojeda garantovano 100%

Obučeš košarkaški šorc 2 broja manji, pa preko toga kupaće streč, pa onda drugi šorc preko svega. Prvi sprečava trljanje noge o nogu, drugi drži "nakit" tačno gde treba, a treći je da pokrije ova dva.

Pozz

Poslednji izmenio Vuja dana Pet Apr 25, 2008 3:25 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email Poseti sajt autora
Autor Poruka
MilosPo

Pridružio: 23 Apr 2008

PorukaPoslao: Sre Apr 23, 2008 1:40 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Da li stize u Metro nesto od atletskih sorceva? Video sam u Intersportu one kratke helanke i cena im je 2.070 din,
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger
Autor Poruka
seba
Veoma aktivan učesnik

Pridružio: 06 Feb 2008

PorukaPoslao: Ned Sep 07, 2008 5:14 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Pomagajte trkači iz BGD!
Danas sam bio u Novosadskom Merkatoru u Intersportu i hteo kupiti crno-crveni šorc Protouch (dry-plus) i nemaju ga.Imam zeleni komplet, kada sam kupovao crveni dres nisam imao para za šorc, pa mi je taj dres bez šorca.I još nešto, vidim da su ti dresevi na sniženju, pre tri meseca plaćao sam ih 1700 din, sada su 1250, pa ko voli nek izvoli.
Ajde kad Vas maltretiram da još nešto vidite.Zeleni dres-majica dugačkih rukava, isti materijal kao i ovi trkački dresevi.Bila je hiljadu i nešto, sada je 830, ali u NS ima samo S i 3XL, a meni treba XL ili čak L.
Hvala unapred, ako neko nađe slobodnog vremena da mi proveri! Rolling Eyes
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora
Autor Poruka
Vuja
Veoma aktivan učesnik

PorukaPoslao: Uto Sep 09, 2008 9:19 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

"Sebina je muka pregolema
Majicu ima, ali šorca nema"...

Da pustimo malo poeziju i da pomognemo našem drugu. Sebo, što se tiče Pro-Touch opreme, Beograd je u problemu, jer se ta oprema može naći isključivo u Intersportu.
Intersport je zatvorio svoju prvu radnju u Kralja Petra, sada je tamo Sport Impuls, dok u Merkatoru već mesecima ne radi Intersport zbog renoviranja. Dobio sam informaciju da će za 10-ak dana i ovaj proraditi, a do tada je jedino prodajno mesto Inersporta u Beogradu u M Rodiću kod Airport City-ja. Sad
Tamo sam našao (ili nisam našao) sledeće:
* Šorc Pro-Touch crni/crni (dry-plus), dva modela 950 i 1200 din, ima po 2-3 kom.
* Šorc Pro-Touch crni/zeleni, jedan jedini 1130 din, NEMA Pro-Touch crni/crveni (dry-plus) NIJEDAN! Crying or Very sad
* majica dugi rukav zelena, materijal kao kratka (poliester) Pro-touch samo 1kom XL, 950 din, ostalo sve 2XL, 3XL i M.
* zeleni kompleti Pro-Touch NEMA NIJEDAN. Crying or Very sad
po rečima prodavca koji tamo radi, zaliha nemaju, to što ima izloženo je ostalo od prošle sezone, a kada će novo dobijati, nezna se. Sad
Tako ti je to kad voliš da si opremljen u kompletu. Nadam se da ti je ovo pomoglo.
Pozdrav.
Nazad na vrh
Autor Poruka
seba
Veoma aktivan učesnik

PorukaPoslao: Sre Sep 10, 2008 11:06 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Hvala Vujo na trudu.
Pa ti si onda našao skoro sve šti sam pitao, ako sam dobro skont'o.Samo što šrc nije crn sa crvenom linijom, nego skroz crn?Ako je tako onda on ustvari može(treba mi veličina L) da ide sa crvenim dresom.Ja imam crni šorc sa zelenom linijom pa je malo glupo obući ga sa crvenim dresom, ali zato imam zeleni dres pa je to komplet.E sad i ta majica dugih rukava (trebalo bi da je čisto zelena, bez drugih boja, mislim ne bi trebalo, nego je takva bila u Novom sadu) mi odgovara XL.Pa sad, već mi se čini da te maltretiram, ali ako je sve tako kako sam te pitao onda bi mi trebale te dve stvari.Naravno, poslao bih ti novac (novac nije problem, nema ga Very Happy ) , pošalji ličnu poruku ili da te cimnem na mobilni?
Nazad na vrh
Autor Poruka
seba
Veoma aktivan učesnik

PorukaPoslao: Sre Sep 10, 2008 3:32 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

HVAAA-LAAA TIII VUUU-JOOOOOO.... Very Happy Very Happy Very Happy
Nazad na vrh
Autor Poruka
Vuja
Veoma aktivan učesnik

PorukaPoslao: Sre Sep 10, 2008 7:41 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Ne-Ma Na Če-Mu Smile . Što se tiče šorca, kapiram da bilo koji potpuno crni ti radi posao, nemora biti ProTouch Cool
Nazad na vrh
Autor Poruka
david

Pridružio: 25 Jan 2009

PorukaPoslao: Pet Feb 26, 2010 2:09 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Jel zna neko gde mogu da kupim šorc za trčanje u Vojvodini, ili Beogradu. Takođe tražim i majicu za trčanje.

Inače - koje su mere šorceva? Da li po obimu struka / kukova, S,M,L,XL ???
10 km - 53:48
21.1 km - 1:51:43
42.2 km - 4:49:03
Nazad na vrh
Autor Poruka
peki

Pridružio: 11 Apr 2009

PorukaPoslao: Pet Feb 26, 2010 10:55 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Majcu za trcanje Nike ja sam uzeo u Delta City za 2000din(inace bila 3000)bilo je u Asics shop majce ali su nesto skupe bile ja nosim XL ali sam uspeo u L da udjem komotno,sutra idem Mercator i Delta C pa cu da vidim kako je stanje sa odecom za trcanje ....

http://www.runningwarehouse.com/viewlarge.html?PCODE=NMUVSSP&large=BK ja imam ovu crna/crvena
9.5km-48:32

4,5km-22:20

21,15km 1'57'37

Prodajem Ascis Nimbus 10 44/5cm ili 28/5
Nazad na vrh
Autor Poruka
aurelije

Pridružio: 23 Maj 2008

PorukaPoslao: Ned Feb 28, 2010 7:19 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Ja sam pre mesec dana uzeo trkački šorts u Intersportu kod Rodića. Bio je 1000 dinara, sive boje, Pro Tech.
Nazad na vrh
Autor Poruka
djns

Pridružio: 13 Jun 2009

PorukaPoslao: Sub Mar 06, 2010 9:58 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

U Intersportu je trenutno akcija popusta od 20%. Popust se obracunava i na artikle koji su vec na popustu osim na one koji na sebi imaju nalepnicu dodatnih 20% popusta jer je to vec obracunato.

Akcija vazi 7. i 8. marta.

U Novom Sadu ima 30-tak kratkih sortseva koji su veoma povoljni.
Cena sa popustom je od 880 do 1080 dinara.

Recimo kratki sorts Pro touch koji ima dzep pozadi
koji je prikazan na linku:
http://www.telstarshop.nl/sports/heren/running/kleding/pro-touch-3039798-pierre_1625_499991_7000122_7200132_7200142.html
kosta 880 dinara.

Imaju velicine XS,XM,L,XL,XXL.

Na 3/4 sortseve i helanke postoji samo popust od 20%.
Nazad na vrh
Prikaži poruke iz poslednjih:   
Ovaj forum je zaključan i ne možete menjati teme ili odgovarati    trcanje.info forum -> Odeća za trčanje Sva vremena su GMT + 1 sat
Idi na stranu 1, 2  Sledeci
Strana 1 od 2

Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu